tjockissss

publicerat i ;

skolan idag, hade ingen lektion alls, känndes ju bra (Y) satt och vänta på att lärarn skulle komma , men de gjorde hon inte , för att hennes båt var sen, haha.
sen hade ja en lektion tjugo över 1 men inte det heller, sat och vänta till den lektionen, och då behövde vi bara ett papper sen fick vi fara hem :s
men värt att gå på skolan då? nääe.

iaf, har varit barnvakt åt benjamin med emma :D sötnos till unge !
vi bada han, sen skulle han lägga sig, vi läste bok för honom, och hädde på en film och så , men han ville inte somna... han ville mysa ist ;p
iaf jag och emma skulle till okq8 för att hyra en film , och köpa grädde och lite gott, men det fick vi inte för klockan var 10 och dom ville också hem ,men suuug kramfors okQ8 då säger ja !
for på hemköp ist och handla :D
så nu ska vi ha mys med kladdkaka och annat, och kolla på film:)

dagens höjdpunkt.
inatt när jag och annsofie inte kunde sova skulle vi upp och dricka varm oboy, det blev man antadligen tröttare av, så vi gick upp, gjorde varm oboy, satt där och drack vid typ klockan 00:15 ..

Annsofie: jag känner redan hur trött man blir, åsso börja hon flirrma med ögonen, och DET kallar jag inbillning, bara för att hon hört att det är så , tror hon att det är så , jävla stjärna !
När jag skulle till emma idag fick ja ner fel 2 ggr innan hennes gata, var sååååå nära på att gå in ett hus som är precis lika som hennes, hahaha !

men iaf, nu väntar ja på att emma duschat klart så ska vi kolla på film och ha mys :D
pusss på er !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Rebecca:

Det är den varma mjölken som får kroppen att bli trött. Det är nåt ämne som får musklerna att slappna av, vilket gör att man kan ha lättare att somna =)



Kram

Kommentera inlägget här :