Tisdag

publicerat i kläder smycken m.m;

Hallå!
Igår började med reversed och mallar, tänkte ungefär så här: " hur svårt kan de va med mallar?" Ja jävligt svårt antagligen haha! Men nya tag idag :) igår var jag och marina och snurra runt inne i Stockholm men bilen, det gick faktiskt bra, kom hem och läste lite sen blev de sängen! Sitter nu på bussen och är snart framme på skolan , (30 min tidig) lika bra! Hoppas ni får en bra dag :) PUSS

Söndag

publicerat i kläder smycken m.m;

Idag har jag bara legat i sängen, en slapp söndag de vill säga! Och de behövdes! Jobbade igår 15-20:30.
Och nu blir det lite film sen sovdags :)

Gel dag 1

publicerat i kläder smycken m.m;

Idag började vi äntligen med gelen, som jag längtat! De har gått bra idag ändå så nu är det bara att åka hem och träna :)
Marina på bilden :)

Prep och tippar

publicerat i kläder smycken m.m;

Idag fick vi all grejjer till GEL, så sjukt mycket grejjer och det är verkligen som lilla julafton, få massor av grejjer av det man älskar att hålla på med :)
Idag har vi satt fast tippar, inte allt för lätt men jag klarade det i alla fall :)
Nu ska jag plugga lite och sen försöka sätta fast en tipp på min egna nagel, spännande!
Hoppas ni haft en bra dag för det har verkligen jag, så skönt att (bara) vara 2 st i kursen, vi får mer hjälp, all uppmärksamhet och allt går bara super, man klarar inte allt på första försöket, det gäller att träna så går allt :)
(Alla produkter är inte med på bilderna)
PUSS

New in

publicerat i kläder smycken m.m;

Var en sväng förbi H&M när jag kom hem från skolan, tänkte jag var värd det..? Har man inte handlar kläder på 2 månader så tycker jag det vag dax, svårt att hålla sig när man är omringad av klädes butiker hela tiden här nere..

Sista dagen på manikyr och spa

publicerat i Naglar m.m;

Hallå!
Idag var "sista" dagen som vi hade spa och manikyr, imorgon börjar vi med gel!
Idag har vi gjort fot spa samt hand spa och pedikyr.
Kan varmt rekommendera paraffinbad, händerna blir alldeles baby len!
Slutade tidigare eftersom vi gjorde fot spa/pedikyr på våran lärare Diana, (en fot var därav att tiden gick fortare) nu ska jag belöna mig med att shoppa lite... ;) hörs senare! PUSS

Dekoration

publicerat i Naglar m.m;

Idag var våran "huvudlärare" sjuk så våran andra lärare fick hoppa in, så vi har dekorerar lite idag, kollat igenom marknadsföring osv :) blev ledig imorgon så ikv tror jag mormor ska få lite manikyr :)
Bilderna nedanför är det Ann-Louise (läraren) som har gjort olika dekorationer på mig!

Manikyr dag 3 - kunder

publicerat i Naglar m.m;

Hallå!
Idag hade vi då som sagt 2 kunder på manikyr , det gick hur bra som helst tycker jag, är väl lite ovant i vilja steg man ska börja osv men de kommer väl det också, kan inte lära sig allt på en gång :)!
Slutade 16:00 och där efter jobba 2 timmar på Ica :) så nu är det sov dags och invänta morgon dagen :)
Godnatt, puss!

På väg mot skolan

publicerat i

Sitter på pendeln och pluggar det sista tills idag, hoppas allt går bra bara! Första kunden kommet kl 13 och efter skolan är det jobb som gäller :) ha en bra dag!
PUSS

Manikyr dag 2

publicerat i Naglar m.m;

Idag har vi bara tränat på manikyr, filning och hur allt ska se ut och vilka produkter man använder, och imorgon har vi kunder på en klassisk manikyr! Lite spänd men super kul :) nu är jag snart framme i Märsta och ska jobba kväll ikväll :) ha det bra så länge! PUSS

Det går bra nu!

publicerat i

Hallå!
Gick upp tidigt imorse för att gå och träffa chefen på Ica nära sätuna, jätte trevlig chef och jag börjar jobba ikv 17:30 :)
Bara tur att Mattias ringde och väckte mig, för jag somnade om efter att klockan ringde, tur han kliver upp samtidigt så han håller koll på att jag kliver upp <3
Sitter på pendeln på väg till skolan nu, kommer bli en lång dag men det tackar jag för!
Det går bra nu!
PUSS så länge!

Första dagen på nagel skolan

publicerat i

Hallå där!
Då har jag precis slutat på skolan och sitter nu på pendeln hem :)
Saga följde med mig till skolan så jag hamna rätt haha!
Allt va så naturligt inga "pinsamma stunder" vi är vara 2st i min kurs så måste säga att det är otroligt skönt, vi började med att packa upp alla grejjer sen gick vi genom första delen i manikyr och senare träna på varandra och på tippar, mycket man inte tänkt på som men nu visar sig.
Dagen gick otroligt fort, och jag trivs otroligt bra :)
Lite bilder från idag!
Hoppas ni haft en bra dag :)
PUSS

lördag

publicerat i Min dag;
Hallå där :)
Idag väckte mormor mig vid 10 tiden för vi skulle och handla så det var bara att kliva upp och göra sig i ordning, vi kom tillbaka runt 13-14 tiden och tog det lugnt sen for vi och köpte pizza.. jag vet!
sen har vi kollat på melodifestivalen, jag mormor och morfar, så nu ligger jag här i sängen och ska alldels strax kolla på en serie (pretty little liars) sen sova! imorgon blir det bara lugnt, ladda upp inför måndagen då skolan börjar :)
Hoppas ni haft en bra kväll!
PUSS
 
 

Nagel kurs i Stockholm

publicerat i

Hallå där!
Var ett litet tag sen igen .. Men nu blir det ändring då jag faktiskt kommet att ha något att skriva om! Jag ska börja en nagel kurs/utbildning här i Stockholm, Stockholm manicure REQ heter skolan och jag är så otroligt förväntansfull , ska bli otroligt roligt att äntligen få göra något som jag brinner för och är otroligt glad för att jag faktisk gör detta!
Skolan börjar på måndag, lite nervöst? Ja.. Men allt kommer att gå bra!:) så det är detta min blogg kommer att handla om de kommande månaderna! Kom ner hit till Märsta/Stockholm igår, installerade mig inne hos mormor och morfar sen drog jag och mormor till mina kusiner, morbror m sambo en sväng, och nu sitter jag i sängen och ska snart sova, en dag imorgon med!
Godnatt på er, puss!
(En bild tagen från köks fönstret här nere hos mormor&morfar, lite hemma känsla finns det här med) ;)